Sådan gør du: Royal Copenhagen belønningssystem

Mit seneste loppefund

_MG_4873

I den sidste weekend af januar var jeg en tur på Antik loppemarked i Aarhus med mine forældre. Der er simpelhent ikke noget jeg elsker mere end at snuse rundt sådanne steder. Der var flere ting jeg gerne havde snuppet med hjem, men jeg synes godt nok man kan mærke at prisen er markant anderledes i byen. Her ved marskandiserne altså godt hvad de vil have for deres vare. Så jeg holdte mig tilbage.

Jeg er totalt fan af messing (you’ll see) så da jeg spottede denne gulvlampe, vidste jeg at den skulle med mig hjem. Vi fik os aftalt frem til den nette sum af 300 kr. og selvom man måske ville kunne finde en lignende billigere, ja så havde jeg sgu købt den om den så var dyrere. Velkommen til min logik.

Lige nu er lampen noget malplaceret på mit værelse, men den skal nok få en æresplads i den nye lejlighed!

/E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gør du: Royal Copenhagen belønningssystem