Ung og forvirret: huskeliste til at flytte hjemmefra

Ung og forvirret: huskeliste til at flytte hjemmefra

_MG_4818

Det er jo ikke en selvfølge, at den danske ungdom er hverken ligeså glemsom eller forvirret som jeg selv. Men der findes vel nok nogen derude som godt kunne bruge en kærlig hånd, når det kommer til alle de praktiske ting, der bør tages stilling til når man flytter hjemmefra for første gang. Jeg står selv i denne situation i øjeblikket og tænkte derfor at jeg ville dele ud af de erfaringer jeg gør mig undervejs.

Jeg har prøvet at lave et overblik, eller en to-do liste om man vil, som skal hjælpe mig med alle de ting jeg skal huske, i forbindelse med min flytning. Hvis I har nogle gode tilføjelser, så smid gerne en kommentar.

To-do liste:
– Bestil hjem- og ulykkeforsikring
– Melde flytning / adresseændring på borger.dk og post DK
– Ansøg om boligsikring hos kommunen
– Find en ny læge
– Ændring i betaling af mobilabonnement
– Tilmeld licens på dr.dk/licens
– Bestil internet
– Oprettelse af Viaplay eller TV2 play abonnement (still deciding..)

Jeg håber i har lyst til at følge med og forhåbentlig kan jeg inspirere, hjælpe eller om ikke andet underholde nogle af jer ude bag skærmen. Griner.

/E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ung og forvirret: huskeliste til at flytte hjemmefra