Lidt om budget og planlægning

Sådan gør du: Royal Copenhagen belønningssystem

_MG_4882 _MG_4881

Jeg elsker Royal Copenhagen. Og min afhængighed bliver ikke bedre af at være på instagram. Tværtimod FLYDER min “opdag” side på instagram med lækre billeder af det kongelige porcelæn. But who is to blame – det er jo så fint. Jeg tør dog ikke begynde at regne på hvor mange penge jeg kunne bruge på finde kopper, tallerkener, skåle, osv.

Hvilket er derfor jeg kom frem til en ret god løsning. Én gang om måneden belønner jeg mig selv for mit hårde fuldtidsarbejde, ved at købe en ting fra Royal Copenhagen. I januar måned blev det et sæt termo mix & match kopper sat ned med 20% hos Sinnerup.

Jeg har endnu ikke belønnet mig selv i denne måned, så det har jeg til gode. Jeg drømmer enten om at købe et sæt mere eller at investere i et serveringsfad. Eller en skål. Eller måske noget helt fjerde? Hihi.

/E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om budget og planlægning