Alternativt vægophæng

Lidt om budget og planlægning

_MG_4857

_MG_4854

Jeg er kontrolfreak.

Indrømmet. Det er kommet med årerne, men de sidste tre måneder har virkelig overbevist mig om, at jeg helst skal have kontrol over alt. Jeg skriver lister, massere af lister og sommetider flere af den samme type liste. Engang var jeg mere spontan – det er jeg til dels stadigvæk. Men nok egentlig kun når det kommer til shopping, og det er vidst rettere sagt at være impuls. Impuls shopper. Eller er overgangen mellem flydende? Hm.

Netop fordi jeg har en tendens til at foretage impulskøb har jeg allerede lagt et budget til når jeg flytter. Nå ja, så synes min mor da også at det var det eneste rigtige at gøre, men når alt kommer til at gav det mig ro i sjælen. Det kommer også til at lægge en dæmper på mine impulskøb. Jeg tænkte jeg lige ville lave en deler med jer derude:

Lav dit budget

Jeg synes ikke jeg vil dele mine konkrete tal ud, for det tror jeg heller ikke at nogle andre får noget ud af. Jeg kan dog sige at mit rådighedsbeløb er på omkring 1.500 kr. når der er sat penge af til både faste- og løse udgifter.

Hvis I måtte have nogle spørgsmål omkring budgettet, så siger I endelig til. Jeg har også en excel udgave jeg kan sende, hvor man blot skal plotte sine egne tal ind og vupti så har du dit eget budget.

/E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativt vægophæng